Zo ziet de moderne badkamer eruit!

Een moderne badkamer wordt gekenmerkt door zwarte accenten, warme houtsoorten, een snufje goud, elegante spiegels, rustige en natuurlijke elementen en een matte uitstraling. Ook het kleinste kamertje wordt niet aan zijn lot overgelaten!

Zwart accent en warm hout

Typerend voor een moderne badkamer in 2020 zijn zwarte accenten. Denk hierbij aan zwarte kranen, zwarte handvatten en zwarte doucheprofielen. Deze zwarte toetsen worden vaak gecombineerd met houten meubels. Het strenge zwart vormt een bijzonder mooie match met de warme uitstraling van het hout.

zwarte badkamer met warme houten accenten

Het Gouden jaar van de moderne badkamer

Naast zwart is ook goud erg in trek in de moderne badkamer. Een subtiel vleugje goud hier en daar zorgt voor een weelderig effect. Let wel op dat je het niet al te kitscherig maakt.

Elegante spiegels

Als je mee wil zijn met de trends van 2020, moet je de badkamer zeker voorzien van een gepaste spiegel. Een spiegel is niet alleen praktisch, maar heeft ook een vergrotend effect op je badkamer. Besteed voldoende aandacht aan het type vorm en ga voor een anti-dampfunctie. Zo kan je lekker douchen zonder dat je spiegel aandampt.

Wil je het extra gezellig maken? Kies dan een spiegel met ingebouwde ledverlichting. Onze badkamerspecialisten overlopen graag alle mogelijkheden met je en geven persoonlijk advies.

Rust en natuur

In 2020 moet de badkamer een plaats zijn waar je helemaal tot rust kan komen. Kies daarom voor lichte pasteltinten die subtiel in je hele badkamer aanwezig zijn. Ook natuurlijke materialen zoals hout, riet, klei en steen zorgen ervoor dat je badkamer een rustige sfeer uitademt. Een klein groen plantje naast je lavabo of op de badrand maakt het plaatje tot slot helemaal af.

Matte uitstraling

Een moderne badkamer in 2020 blinkt niet oogverblindend. Integendeel, een matte afwerking wordt tegenwoordig steeds meer en meer geapprecieerd, zeker bij minimalistische badkamers. Uiteraard moet je niet de hele badkamer een matte afwerking geven. Je kan er ook voor kiezen om slechts enkele aspecten van je badkamer een matte look te bezorgen.

All eyes on… het toilet!

Hoe maak je van het toilet een aangename plaats? Ga als volgt te werk. Zoek een hangtoilet in combinatie met een smartflush spoelsysteem. Zo kan je later het toilet in een handomdraai poetsen. Kies vervolgens een soft close wc-bril en voorzie een luchtverfrisser. Simpel, toch?

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Welke badkamerproject heeft u?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.